Disidents i Captaires

“Dissidents i Captaires” va sorgir per casualitat i sense ànim de continuïtat. Havia de formar part de la secció que el Porc portava a ”Buscando a Jesse James” i no passar d’una anada de l’olla d’aquella setmana concreta, aprofitant alguns retalls d’unes gravacions que ens havien arribat de França, una mica en la onda “sinistre”.

Però, de mica en mica, adaptant-se a les exigències del temps i de la vida quotidiana d’una forma entre màgica i xavacana, va anar sorgint un capítol setmanal. La història quedava inconnexa en principi, però de mica en mica tot va anar encaixant.

Al capítol 6 vam decidir fer una mena de resum perquè ni la gent ni nosaltres ens perdéssim. Vam presentar cadascun dels personatges. Posteriorment, en l’edició en K7, el vam passar al capítol 1, però aquí hem decidit respectar l’ordre original.

Els intèrprets són anònims i variats. A més dels responsables del programa, que de vegades fèiem vàries veus, hi van passar infinitat d’extres reclutats a l’últim moment al cul d’un bar, sobornats amb cervesa. Algun d’ells ja no està entre nosaltres, però continua sent de tots recordat.

Hi ha una segona part de “Dissidents i Captaires”, que va sortir per antena, però que mai va arribar a ser recopilada en una gravació, com la primera. La vocació d’aquest culebrot radioafònic alternatiu era no acabar-se mai, anar-se complixitjant fins a l’infinit, però,… en definitiva, el que us arribarà és això.

El Porc.

Cunya  
Capitol 1 Capitol 2
Capitol 3 Capitol 4 Capitol 5
Capitol 6 Capitol 7  Capitol 8
Capitol 9  Capitol 10  

xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"