25a Nit de Marxa el 28 de juny a La Palma de Reus

28/06/2015 23:59
Per 25è any consecutiu torna la Nit de Marxa de la Festa Major de Sant Pere a Reus

El diumenge 28 de Juny a partir de les 00h a La Palma, animant com cada any la nit clàssica de la festa major.

Concerts de:
· CARIBBEAN DANDY (Dj set, Japó)
· EXÈRCIT D'ALLIBERAMENT MUSICAL (Rap, Reggae, Rock Combatiu)
· SATRIALE'S (Only classic jamaican sounds)
· DI FARM ALL STARS (Dj Set)

Una festa històrica a l'aire lliure amb entrada gratuïta a l'espai privilegiat amb la millor música i ambient!

https://www.facebook.com/events/456088514552087/
https://www.facebook.com/events/514088895408977/

- Eam Exèrcit d'Alliberament Musical

L’EAM (Exèrcit d’Alliberament Musical) és una banda gironina que aposta per una original barreja de Rap amb estils com Rock, Funk, Reggae... Neix a mitjans de 2011 per presentar-se al Destaca’t, concurs de bandes emergents de les comarques gironines, que guanyen i els dona el passe a la final nacional de l’Acampada Jove de Montblanc, quedant en segona posició. La seva mescla d’estils, amb una base clara de hip hop, els porta l’estiu de 2011 a fer multitud de concerts per la zona de Girona fins arribar a tocar al ViñaRock 2012 - com a guanyadors del concurs de bandes -.
L’octubre d’aquell mateix any treuen el seu primer treball d’estudi que porta per títol el nom de la banda. Aquest disc obre moltes portes al grup arribant a la trentena de concerts en tan sols un any, fent un paper destacat a la majoria de concursos on es presenten (a destacar: guanyadors de l’Intro, guanyadors Empordà Sona, segons al Joan Trayter de Figueres…). Paral·lelament, l’EAM també s’ha caracteritzat per anar apareixent a molts cartells solidaris amb diferents causes dels moviments socials (Rereguarda en Moviment, Treballadors de Panrico, PAH, etc). Han recorregut gran part de la geografia catalana, festes alternatives de Barcelona (Gràcia, St.Andreu, Les Corts, Nou Barris…), la gran majoria de barraques importants de la província de Girona (Figueres, Torroella, Palamós, Palafrugell, Girona…), fins arribar a Madrid.
El març de 2015 han tret el seu segon llarga durada anomenat “Farts” editat per Kasba Music Discogràfica, que no passarà desapercebut.

http://www.exercitam.com

- Satriale's

Satriale's vol ser, des del poble de Maspujols, un tribut als sons clàssics Jamaicans, amb un repertori de música Jamaicana 60's style: Ska/Rocksteady/Early Reggae.
A la Jamaica dels anys 60, en el marc d’una realitat social convulsa marcada per la desocupació i la violència al carrer, i amb un muzik business dominat per la feroç competència entre segells discogràfics (i els seus soundsystems), sorgeixen els primers estils autènticament jamaicans: l’ska i, posteriorment, el rocksteady.
Nascuts en una petita illa del Carib, i fent la primera escala a Gran Bretanya, aquests estils provocaran durant dècades un gran impacte arreu del món, encara present en l’actualitat. Al camp de Tarragona, els clàssics jamaicans i els estils que van sorgir sota la seva influència van tenir durant uns anys un seguiment espectacular, tan pel que fa a públic com pel que fa a bandes.
Al gener de 2011, el projecte Satriale’s reunia 8 amants de la música (amb uns quants anys i projectes a les espatlles) amb la simple intenció de disfrutar de la música jamaicana i retre un humil tribut als artistes que van fer néixer l’ska i el rocksteady i als que després els han ajudat a créixer arreu del planeta. El seu desig és veure de nou el Camp de Tarragona ballant els seus ritmes sincopats!
Membres: Mercè (veu), Edu (veu), Guillem (saxo), Tonfu (trompeta), Albert (guitarra i veu), Francesc (teclat), Guillem (baix) i Ferran (bateria).
Còmplices: Pitu (sò i altres miracles), Guillem (logos i altres miratges).

https://www.facebook.com/satrialesband
https://www.facebook.com/pages/Satriales/163623873694548

- Caribbean Dandy

Caribbean Dandy Europe Tour 2015
SAUDI (EKD)☆TXAKO (Japonicus)☆藤井悟 aka Satol.F (Head Case)

Caribbean Dandy és un col·lectiu de DJs i artistes japonesos amb base a Tòquio. Els seus membres: SATORU FUJII a.k.a Satol.F、TETZ MATSUOKA (Club Ska)、KAZ SUO (The Zoot 16)、TXAKO (Japonicus)、SAUDI (Clandestí)、AMEMIYA KSK (discos Papkin) són tots ells noms coneguts en l'escena musical dels clubs del Japó.
Cumbia - Mestissatge - Patchanka - Quartet - Global Beats - Balkan - Irish - Punk - Ska - Reggae - Rebel Beats són la formula d'aquest col·lectiu que ha estat liderant l'escena Rebel Music del Japon des de començaments dels `80s.
En el 2005, participen a Itàlia del "Street Beat Festival" i giren al costat de Banda Bassotti、Rude Hi-Fi、The Slackers i Bombshell Rocks. En el 2009 viatgen a la costa oest dels EEUU i giren amb molt d'èxit per Califòrnia al costat de la banda de cumbia i vallenato descoberta per Joe Strummer "Very Be Careful".
A l'octubre del 2010 es presenten com suport en el llegendari show que brinda Manu Chao a Tòquio. Uns dies després es tornen a presentar al costat de Esne Beltza i Manu Chao DJ Set, en un dels esdeveniments més representatius de l'escena rebel music japonesa, el "Fight For Rights". A més de reiterades actuacions en festivals com el Fuji Rock Festival, Rototom Sunsplash, Ariano Folk Festival, Festival Actual, Radical Music Network Festival, Rock on The Rock, Down Beat Ruler, Dragon Rock Festival, Isla de Salsa, Toyota Rock Festival, etc...
Són Resident DJs en diversos clubs de Tòquio. També han treballat i fet gires pel Japó amb artistes com Rico Rodriguez, The Skatalites, The Beat, U-Roy, Manu Chao, Fermin Muguruza, The Trojans, DJ Scratchy, La Rude Salska, Sergent Garcia, Che Sudaka, Fidel Nadal, The Slackers, Sagarroi, Berri Txarrak, La Pegatina, Brahman, Bomba Estereo, Betagarri, Boikot, Obrint Pas, Rude Hi-Fi, Esne Zopak, Soziedad Alkoholika, Mallacan i molts altres.
Influenciats per aquestes experiències i amb el suport d'artistes i amics de les escenes locals, Caribbean Dandy visita per quarta vegada Europa, gira dins la quan fan una sèrie de presentacions per l'Estat Espanyol, Catalunya i Euskal Herria.

Per fer-vos una idea del seu activisme aneu a la seva pàgina de facebook:
https://www.facebook.com/caribbeandandy

Un parell de vídeos:
https://www.youtube.com/watch?v=pleMaMtVoeQ
https://www.youtube.com/watch?v=lTz709o0CZs

- Di Farm All Stars

Di Farm és un col·lectiu d'animadors de l'escena local de Reus i més enllà de reggae&ska&rap&dancehall&dub.

xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"