El Toubab i Rawan Diallo en concert el 17 d'octubre al Bar Campus

17/10/2015 18:30
Dissabte 17 d'octubre, a partir de les 18.30h, concert acústic gratuït, amb el reusenc El Toubab i el senegalès Rawan Diallo, al Bar Campus (Sant Llorenç 11) de Reus. S'aprofitarà per presentar el vídeoclip de El Toubab, 'Esta Guitarra', gravat per Agnés Olivé, en el mateix Bar Campus i en diverses localitzacions de Barcelona.

El cantautor reusenc, Jaume Blanc, més conegut artísticament com El Toubab, s'acompanyará d'amics: Gustavo Cruz, Andoni Díaz, Juantxo Skalari, Miquel Vilella, i el trío de corda 'Triple Bemoll' per presentar el seu nou disc 'Sonido de Monedas', editat pel segell Barceloní Rock de Kasba i produït pel músic cubà, Papa Orbe Ortiz. En el disc, podem trobar-hi col·laboracions d'artistes que l'han influenciat com ara: El Drogas o Rosendo Mercado. Destaca una cançó dedicada al seu amic, Tony Urbano, baixista de Leño, mort l'agost de l'any passat, a qui també hi dedica el disc.

El cantant senegalès Rawan Diallo, a qui El Toubab, ha convidat per compartir diversos concerts al nostre país, ens presentarà un repertori íntim i ple de sentiment que de ben segur no defraudarà al públic assistent amb la seva peculiar veu. Els dos músics ja varen compartir cartell en el Festival XeeX, a Dakar, l'any 2008, en un multitudinari concert. I alhora, participant d'una gravació conjunta amb el famós músic senegalès, Didier Awadi, entre altres artistes.

+info: http://www.eltoubab.es

El Toubab - Esta Guitarra (Videoclip oficial)
https://youtu.be/VkkqPlnqEcg

Rawan germans (When I Say) Officiel Clip
https://youtu.be/WRDipNgFuYs
xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"