Cantaval 2016 a Reus: pels carrers el 5 de febrer i actes previs 30 de gener i 2 de febrer a les tavernes Campus i Despertaferro

Cantaval 2016 a Reus: pels carrers el 5 de febrer, amb prèvies de Glosa de Carnaval el 30 de gener al bar Campus i de Folk i Ferro el 2 de febrer a la taverna Despertaferro.

Un any més arriba el Carnaval a la nostra ciutat, dates ben bones i esbojarrades per provocar més d'un espant a tots els escalfacadires d'aquest trosset de món, i què millor que fer-ho cantant?

El divendres 5 de febrer, a les 7 del vespre, ens veiem a les Peixateries Velles per donar un tomet pel centre de Reus cantant a viva veu totes les vergonyes, corrupteles i tripijocs que durant l'any es xiuxiueixen d'amagat!

I els dies abans, quedades per escalfar la gola i assajar les cançons!

- Dissabte 30 de gener, a les 7 del vespre, al Bar Campus (Sant Llorenç 11), Glosa de Carnaval amb nyacres, garrotins, jotes... per a tots i totes, tant si en saps com si no, benvingut seràs (sempre és bon moment per aprendre)

- Dimarts 2 de febrer, a les 9 del vespre, a la Taverna Despertaferro (Martí Napolità 7), Folk i Ferro! Porta el teu instrument i les ganes de xerinola!

Qui canta, els seus mals espanta!

>>> A facebook https://www.facebook.com/events/1541862006124899/

xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"