El 23F de 2016 el Bar Campus de Reus complirà 20 anys d'existència, i ho celebrarem col·lectivament el dissabte 20 de febrer. #‎20anysCampusReus‬

El Bar Campus compleix 20 anys de funcionament ininterromput, primer durant 7 anys al c/Sant Esteve, i ara des de fa 13 anys al c/Sant Llorenç, en un extrem del barri del Carme a tocar de la plaça Prim de Reus, al mateix centre de la ciutat però al "marge" al mateix temps, funcionant com a cooperativa, gestionat primer per Mahlik SCCL i ara per Remahlik SCCL.

20 anys de bar, de taverna, d'espai de relació i trobada on menjar, fer un beure, escoltar música i xerrar amb amigues i conegudes.

20 anys d'activitats culturals, musicals, socials i lúdiques a fora i a dins del bar, de relació amb xarxes i col·lectius de la vida associativa local, de difondre informacions sobre aquest altre món possible que és tant necessari, de generar un espai diferent i unes maneres de fer innovadores, més enllà de la simple lògica empresarial i dels criteris estandaritzats.

20 anys de veure passar gent, a un costat i altre de la barra, 20 anys de vida, efímera i duradora a la vegada, 20 anys formant part de la història i generant història i històries, 20 anys formant part, en major o menor mesura, del paisatge quotidià de diverses tongades de reusencs i reusenques.

20 anys, que no són res. I ara ho volem celebrar amb totes i tots vosaltres que d'una forma o altra heu tingut alguna cosa a veure amb el Campus, amb les i els que l'heu fet possible amb la vostra presència, gran o petita, freqüent o esporàdica, amb aquells i aquelles per a qui l'espai ha representat alguna cosa positiva.

Per això, el dissabte 20 de febrer, al local i al carrer, obrirem des de les 12h del migdia i generarem un espai de festa i de trobada o retrobada, us espai per al record i per al futur, amb música i activitats, un espai per a compartir.

Per això us convoquem a venir i a oferir allò que cregueu oportú en aquesta celebració. Durant el 20 de febrer, qualsevol proposta artística en format musical, poètic, teatral, gràfic, visual, gastronòmic o el que sigui, que vulgueu aportar-nos a partir del que us suggereix el local i el que pugui representar per a vosaltres, serà benvinguda.

De moment, aquí queda aquest avís. Un cop haguem concretat activitats a realitzar durant el dia en forma d'una programació més o menys detallada, us ho farem saber. I a banda o a més a més, l'expressió lliure.

Mentrestant, aneu escalfant motors, que 20 anys no es compleixen cada dia. I reserveu un curt o llarg moment per passar-nos a visitar el 20 de febrer. Us hi esperem!
xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"