23è festival Reggus el 24 de setembre a La Palma de Reus

24/09/2016 23:00

23a edició del REGGUS, Festival de reggae, ska i altres herbes de Reus

- Lion D (Itàlia)
- Alex Bass & The Same Song Band (Badalona)
- Kiki Sound (aka Kamikaze, Madrid)
- Freedom Cry Sound (15è aniversari, Cornellà)
- Primatical Sound (Reus Town)

Dissabte 24 de setembre, a partir de les 23.00 hores, a La Palma de Reus

ENTRADA GRATUÏTA!

- LION D (Itàlia): artista nascut a Gran Bretanya, va crèixer a Itàlia i darrerament s'ha consolidat com un dels grans artistes emergents de l'escena reggae europea. Amb la seva característica versatilitat al micro, es mou entre els estils new roots, dancehall i també hip hop. Amb quatre àlbums a l'esquena (l'últim produït a Jamaica al Shengen Studio del reconegut artista Alborosie) i havent realitzat gires per Europa i Estats Units, Lion D actuarà per primera vegada a Reus, on oferirà el seu enèrgic show.

- ALEX BASS & THE SAME SONG BAND (Badalona): La gran sensació de l'escena reggae estatal torna a Reus per oferir el seu repartori. Per primera vegada ho farà amb la seva banda, la Same Song Band, amb qui aquest estiu ha actuat en la majoria de festivals destacats del país, com el Nowa Reggae o el Rototom Sunsplash. Ell sol ja va posar potes amunt l'Absenta en la seva última visita a Reus i, aquesta vegada, no serà menys al costat de la seva banda.

- KIKI SOUND (aka Kamikaze, Madrid): Kamikaze va ser un dels precursors del rap a l'estat espanyol, juntament amb la seva crew el Club de los Poetas Violentos. Amb els anys, ha anat evolucionant cap a la música jamaicana, concretament en el dancehall, convertint-se en un dels dj's de referència de l'estat en aquest estil. A les sessions de Kiki Sound la festa i el ball és el denominador comú, barrejant els dos estils que han marcat la seva carrera. L'exitosa mixtape Raíces y Asfalto és una bona mostra de la riquesa musical de les seves sessions.

- FREEDOM CRY SOUND (15è aniversari, Cornellà): Parlar de Freedom Cry és parlar d'uns referents en l'escena reggae del nostre país. Enguany celebren el seu 15è aniversari i es troben en plena gira, que els ha portat a actuar en espais com el Nowe Reggae o el Rototom Sunsplash aquest mateix any. A les seves esquenes acumulen multitud de sessions en les principals festes de reggae del país. Una fina selecció, carregada de dubplates i temes en vinil, són un constant repàs a alguns dels millors ritmes i cançons de la història de la música jamaicana.

- PRIMATICAL SOUND (Reus Town): Al Reggus sempre hi ha hagut una representació de l'escena de reggae local i, en aquesta ocasió, seran els Primatical qui actuaran a La Palma de Reus. Havent actuat a festivals com el Nowa Reggae o el Sunset i en diverses festes de reggae de Catalunya, serà la primera vegada que ho facin al Reggus. Ells són els residents de les Di Farm Dancehall Area, les festes de reggae i dancehall que es realitzen a l'Absenta de Reus mensualment, des de fa tres anys.

Organitza: Di Farm                                                                                                             https://www.facebook.com/FESTIVAL-REGGUS-117346021609970/

xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"