«Misericòrdia: llum i foc» exposició de fotografies de Laia Solanellas al bar Campus, un recorregut per la Festa Major petita de Reus

El Bar Campus de Reus (carrer Sant Llorenç, 11) acull des del 6 de setembre i fins al 15 d'octubre l'exposició de fotografies «Misericòrdia: llum i foc» a càrrec de la fotògrafa i periodista de Reus i cap de fotografia de delCamp.cat, Laia Solanellas. L'exposició fotogràfica es vol sumar als actes de Misericòrdia tot fent un repàs dels moments més emblemàtics de la festa major reusenca a través d'onze imatges, agafant com a eix central la vistositat del foc i la llum que protagonitzen aquesta festa major. Les imatges han estat realitzades en diverses edicions, des del 2010 fins a l'any passat.

A més cal destacar el caràcter solidari de l'exposició fotogràfica, ja que tots aquells que ho desitgin podran participar al sorteig Sobt-Art per guanyar la imatge que escolleixin de l'exposició posant 50 cèntims que aniran destinats a ajudar les víctimes del terratrèmol que va sacsejar Itàlia el passat mes d'agost, afectant especialment la localitat d'Amatrice. El guanyador d'escollirà amb les darreres xifres del sorteig de l'ONCE del divendres 14 d'octubre.
xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"