Martra Visions ha fet entrega de centenars d'ulleres a Tujereng (Gàmbia) i realitzat centenars de revisions oculars

Martra Visions ha fet entrega de centenars d'ulleres a Tujereng (Gàmbia) i realitzat centenars de revisions oculars en col·laboració amb l'associació Mbolo

MBOLO es una associació de Gàmbia creada el 2010 que desenvolupa un projecte comunitari anomenat Fandema, en educació, salut, formació, desenvolupament comunitari, turisme responsable, energies alternatives i medi ambient centrats en les dones (per a més informació aneu a l'enllaç http://www.campusreus.org/node/1733). La seva pretensió es potenciar i actualitzar l’estandar de vida de les dones reforçant les seves capacitats i habilitats productives mitjançant la pràctica de l’emprenedoria al poble de Tujereng. Fins ara, més de 300 dones ja s’han aprofitat d’aquest projecte creat per Malang Sambou i Sílvia Llopart.

Virgínia Garcia i Joan Martra de l’òptica Martra Visions de Reus i Thais Martra estudiant a l’Institut Martí Franqués de Tarragona han estat a Tujereng aquest passat mes de setembre realitzant en equip unes cinc-centes revisions visuals a Fandema per a tota la població de la zona que així ho desitgés.

A més, amb la col·laboració del Bar Campus, recollint ulleres que ja s’havien entregat l'any passat al país africà, aquest any les firmes d'ulleres de sol BOLLÉ, CÉBÉ i LOTUS han fet una aportació de més de 420 ulleres de sol a estrenar i de màxima qualitat i protecció, a més de totes les aportacions tant de particulars com de comerços de Reus, que han fet possible que més de sis-centes ulleres hagin estat lliurades a les persones més necessitades d'aquella zona de Gàmbia. No es tracta d’una col·laboració puntual ja que el proper mes de febrer hi portarem ulleres fetes a mida pels casos no resolts, a banda de les visites anuals a Fandema per així continuar amb el seguiment i cura de la salut visual de la població gambiana.

Òptica Martra Visions i el Bar Campus de Reus volem agrair tot el suport rebut per part de tots els que heu contribuït amb aquest projecte tan apassionant. Petites coses que ajuden a millorar la vida de la gent.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"