Concert de Pau Saura dissabte 3 de desembre a les 19.30h al Bar Campus, dins del 6è Ressupó de Tardor a Reus

03/12/2016 19:30

El dissabte 3 de desembre, dins la programació del 6è Ressupó de Tardor a Reus, concert de Pau Saura a les 19.30h al Bar Campus. L'home orquestra de Calafell presenta el seu nou espectacle 'Rave Loops Orchestra' on actua amb una guitarra, una veu i un pedal de loops.

Una nova edició del Ressupó que torna als orígens amb dotze hores de música independent i els millors descobriments.

Edició especial per commemorar els 10 anys de Brave Coast amb propostes del segell com Aldrin y Collins i Brave Coast Djs, convidats especials com Ian Sala i Pau Saura i propostes internacionals com Leonie Evans o Antonette Goroch.

PROGRAMACIÓ

- DIJOUS 1/12 CENTRE D'ART CAL MASSÓ 19h.
INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ '10 ANYS BRAVE COAST'

- DIVENDRES 2/12 SALA PILÉE 23h.
MARLON DEAN CLIFT i ALDRIN Y COLLINS
BRAVE COAST DJS  #AFTERPARTY 'RAYOS Y CENTELLAS'

- DISSABTE 3/12 AMB DOBLE CONCERT.
CONCERT-VERMUT AMB IAN SALA A CAL MASSÓ 13h.
PAU SAURA AL BAR CAMPUS 19.30h.

- DILLUNS 5/12 ABSENTA 22.30h.
LEONIE EVANS i ANTONETTE GOROCH

INFORMACIÓ

Ja tenim aquí la programació del 6è Ressupó Tardor especial #10anysbravecoast. Una celebració especial que, després de passar per diferents punts del país arriba a Reus en la recta final tot presentant propostes de collita pròpia del segell amb una pila artistes convidats.

- Dijous 1/12 Exposició "10 anys bravecoast" Centre d'Art Cal Massó 19h.

Recorregut per els 10 anys de trajectòria brave coast, que, a més d'editar discos de noves propostes originals, alternatives i de qualitat, poc a poc la crítica ens ha anat situant com a referent a Catalunya per a tota una nova generació de cicles i festivals en expansió al territori i amb una nova manera de fer; els anomenats "Petits festivals amb encant".
L'exposició inclou fotografies, cartells i reculls de premsa d'alguns dels moments més memorables.
Imatges que immortalitzen actuacions d'artistes de la casa i també de festivals de collita pròpia com l'Electrovinyes, El Ressupó, el mirallsonor o el Festival Hivernacle..

- Divendres 2/12 Aldrin y Collins, Marlon Dean Clift i Brave Coast Djs al Pilée 23h.

Aldrin y Collins

El secret més ben guardat de l'indie barceloní, Aldrin y Collins, acaba de publicar tercer disc "Escuchas" amb els companys de BCore i comencen la gira per la Península. Però encara estan disposats a rescatar alguns temes del seu segon LP, 'Volador Trueno' (brave coast 2015), un títol que amaga tota una declaració d'intencions. Una bona mostra rau en el seu hit de presentació: 'Hiroo Onoda', un crit que reivindica sense complexes la seva manera d'entendre la música, tot un himne en potència.

Marlon Dean Clift

Un artista autèntic que no es rendeix mai davant l'adversitat. Per això Marlon Dean Clift, publicant tots els anys no menys d'un parell de referències a Bandcamp, és un exemple de lluita per la supervivència artística: als marges de la indústria i sense fer concessions. La seva veu profunda i el seu estil folk rock, incloent les seves incursions electròniques més properes a l'ambient i el drone, el situen com un músic a seguir de prop per la seva excepcional productivitat
                                                                    
Brave Coast Djs

I tancarem la nit al Pilée, especial #10anysbravecoast amb el nostre equip de djs, brave coast djs.
Amb bon gust i sense prejudicis per posar-te alguns dels temes més mítics de la música indie, new wave, electro i altres que tenen ben guardats en un calaix. Loops infinits, equalitzacions impossibles i fins i tot remescles sinistres caracteritzen el seu set que; des de el 2009 fins a l'actualitat l'han passejat a diferents sales, clubs i festivals underground de Catalunya.

BRAVE COAST RECORDS #afterparty "Rayos y Centellas"

En aquesta festa no volem perdre la ocasió de retre homenatge a un dels discos més destacats que hem editat. És el disc "Rayos y Centellas" de Nitoniko, un disc que va rebre excel·lents crítiques a radio 3: '¡Una revelación! ¡Un descubrimiento importante!...¡Estoy deslumbrado! No me lo puedo ni creer... ¡Todas las canciones son superiores!'
(Juan de Pablos en Flor de Pasión, de Radio 3)
En la mateixa sessió de brave coast djs farem sonar també els grans temes d'aquest disc; "Presente", "Telescopio", "Moog", o "Fernando Esteso".

- Dissabte 3/12 Concert-vermut amb Ian Sala a Cal Massó 13h.

Ian Sala, un dels descobriments més destacats d'El Ressupó 2015 a Celrà i un dels artistes emergents de més projecció del panorama musical català. Des de l'Empordà practica un folk-country que no deixa indiferent a ningú. Ian Sala escriu cançons amb un estil novedós. Un estil que no demana gaire atenció per tal d'atrapar a qui l'escolta. Cançons que despullen la seva personalitat i, curiosament, la del públic. Cançons que poca gent pot escriure.
El músic acaba d'enllestir una gira que l'ha portat a actuar per tot Catalunya, la "gira per terrats i patis".

- Dissabte 3/12 Pau Saura al Bar Campus 19.30h.

L'home orquestra de Calafell, Pau Saura, presenta el seu nou espectacle 'Rave Loops Orchestra' on actua amb una guitarra, una veu i un pedal de loops.
En els concerts d'en Pau hi sentim una selecció dels temes propis que més li agraden i que ha anat cuinant durant els darrers 16 anys (entre boscos, castells, vinyes, platges i rovellades furgonetes). En els directes també hi podrem sentir algun breu tema instrumental, així com la improvisació de cançonetes a la carta, és a dir, cançons instantànies que parlen sobre temàtiques inventades pel públic al moment.

- Dilluns 5/12 Concert cloenda a l'Absenta amb Leonie Evans i Antonette Goroch 22.30h.

Leonie Evans

Leonie Evans és una cantautora nòmada que va néixer als afores de Londres. Va començar a actuar als cinc anys i des de llavors no ha parat mai de fer-ho. Fins ara ha publicat dos discos exquisits d'artesania somiadora; jazz, i cançons inclassificables a més d'un grapat de petites autoedicions de CD's casolans que ha venut en els seus concerts fins a esgotar-los, en un serpentejant recorregut que l'ha portat a gairebé tot arreu. En els últims anys ha estat vivint de manera itinerant entre gira i gira, viatjant per tot el Regne Unit i Europa, amb excursions ocasionals al Japó i els EUA. Però el que la fa realment especial més enllà de la seva discografia i una intensa agenda de concerts, són les seves innombrables cançons amb convidats especials, col·laboracions, sessions de vídeo DIY, temporades als carrers i clubs de jazz de Nova Orleans, jams espontànies en festes i festivals i, potser el més preciós de tot, aquesta xarxa en expansió amb connexions cada vegada més grans entre Leonie i la seva gran família de germanor musical amb molts altres músics amics. Ara finalment arriba el seu primer àlbum en solitari, Collaborations Volume 1, que demostra la perfecta realització d'una idea infantil i meravellosament espontània que va tenir Leonie. Un dia va decidir que anava a viatjar al voltant de tot Anglaterra amb la seva guitarra i una motxilla per visitar algunes de les seves bandes favorites i gravar amb cadascuna d'elles una sola cançó. I així ho va fer. El disc ha estat gravat en 9 llocs diferents amb 34 músics i després mesclat i masteritzat per Joel Magill.

Antonette Goroch

Antonette ha gravat i coproduït una dotzena d'àlbums en els últims 20 anys. Com a solista i col·laborant en altres projectes des de principis dels noranta. Al llarg de cadascuna d'aquestes encarnacions, ha estat reconeguda per la seva veu, les melodies, les lletres i l'esperit. En els primers noranta i durant el moment àlgid del moviment riot girls, la van descriure com una sacerdotessa del punk rock que oferia una atractiva combinació d'intel·ligència, innocència i profunditat, amb un polsim de bogeria intel·lectual.

Antonette Goroch és una cantautora viatgera internacional i mare. Canta i explica històries des dels 5 anys. Ha passat per diversos gèneres musicals, entre ells el teatre, l'òpera, la música clàssica, el folk de l'Europa de l'Est, el punk, el rock, el blues i l'americana. L'han comparat amb altres artistes contemporànies com Neko Casi o Penelope Houston, però potser el seu enfocament s'inspira més en artistes revolucionaris com Kathleen Hanna o Bertolt Brecht. O en músics amb accent poètic com Patti Smith o Leonard Cohen, i observadors brillants, com John Steinbeck o Jack Kerouac. La seva música és a parts iguals festiva i seductora, plaent i provocadora, però sempre hi ha també una curiosa dissecció de la condició humana i el poder que flueix d'aquesta.

El seu treball més recent, You Llauri a Star, l'ha editat el segell Aeròbic International. Un EP de 5 cançons, la majoria dels temes en format acústic, amb arranjaments senzills i una producció molt mínima que ens mostra amb total puresa seva veu i les seves inspirades composicions. Inspirada i aprofitant els seus viatges europeus, va passar per Itàlia el 2014 i 2015, tocant en petits clubs, restaurants, galeries d'art i centres culturals, va gravar el disc a Torí, amb el productor Claudio Tortoricci del col·lectiu artístic, Superbudda. En una antiga estació de tren reutilitzada com a magatzem cultural per una nova generació d'italians. La reverberació natural de l'espai amb sostres alts i l'arquitectura oberta aporta una càlida intimitat i certa atmosfera etèria en els enregistraments. Un teló de fons perfecte per al seu material personal i reflexiu.

ENTRADA LLIURE A TOTS ELS ACTES

Organitza: Brave Coast

#10anysbravecoast

xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"