Les exposicions 'Dones Castelleres' i 'Fort' arriben a Reus, del 18 al 29 de setembre al Casal de les Dones i al Bar Campus

Les exposicions 'Dones Castelleres' i 'Fort' arriben a Reus

· Del 18 al 29 de setembre es podran visitar a la sala d'exposicions Els Rentadors, al Casal de les Dones (Plaça Patacada 9) i al Bar Campus (carrer Sant Llorenç 11)

Coincidint amb la Festa Major de Misericòrdia arriben a Reus les exposicions de temàtica castellera 'Fort!' i 'Dones Castelleres'. Més d'un centenar d'imatges creades per setze fotògrafs que ja s'han pogut veure en desenes de sales de tot Catalunya des que l'any 2015 es va presentar la primera de les dues exposicions, que mostrava la importància de la dona dins el món casteller. La segona exposició, 'Fort!', es va presentar l'octubre del 2016 a Valls i ha recorregut també diversos municipis catalans mostrant el costat més dur dels castells: el patiment, l'esforç, les caigudes,...

La mostra fotogràfica es podrà visitar des del dilluns 18 fins al divendres 29 de setembre, a la sala d'exposicions Els Rentadors, ubicada al Casal de les Dones de Reus, amb horari d'obertura del mateix equipament (de 09.00 a 22.00 hores de dilluns a divendres). També es podrà veure una petita mostra de les dues exposicions al Bar Campus de Reus, obert a partir de les 18h excepte diumenges, per gaudir de les fotografies d’una forma diferent, tot prenent alguna cosa per beure o sopant. 

Totes dues exposicions han estat creades a partir de les imatges de 16 fotògrafs professionals d'arreu de Catalunya: Jonatan Tarafa (Tarragona), David Oliete (Tarragona), Marc Serarols (Berga), Emilio Barruz (Tarragona), Laia Solanellas (Reus), Ariadna Brunet (Reus), Antoni Coll (Barcelona), Laia Díaz (Tarragona), Rodrigo Sicília (Barcelona), Laura Rodríguez (Tarragona), Josep Pont i (Arenys de Mar), Mireia Comas (Andorra), Jean Segovia (Saint Vallier), Pere Toda (Valls), Gemma Soldevila (Altafulla) i Lins Griñó (Reus).

xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"