Concert de Xangoa a Reus

08/11/2009 20:00
8 NOVEMBRE, diumenge, 20:00 h.

XANGOA

Fusió jazz-funk-hip hop
Circuit Ressons Jazz

EL RACÓ DE LA PALMA, Passeig Mata, REUS
<!--[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <![endif]-->

Perico Sambeat s’endinsa en una nova aventura psicodèlica per donar sortida a la seva vessant més experimental, elèctrica i arriscada amb un quartet hipnòtic. La seva proposta vol pervertir el jazz amb hip hop, groove jazz i funk portat al límit.

Perico Sambeat té una extensa i molt diversa trajectòria en el món del jazz, que va del bebop al free, passant pel funk o les fusions amb el flamenc. Un projecte com aquest és tan diferent com coherent amb la seva trajectòria.

Marc Ayza és un bateria català format als dos costats de l’Atlàntic que ja ha fet un primer pas en el camí de la fusió d’aquests dos estils en el seu darrer treball discogràfic, Offering.

Albert Sanz és un teclista molt obert a altres músiques i té un extraordinari coneixement del llenguatge jazzístic, amb improvisacions inesperades, fantasioses i ocurrents que aporten un groove molt característic a la proposta.

I Kumar és un artista de hip hop cubà resident a Barcelona que ha col·laborat amb diversos grups de l’escena mestissa. Destaca per la seva naturalitat i credibilitat en un estil marcat per l’afectació i la falsa actitud. Acaba de publicar un disc que està presentant a tot Europa.

www.pericosambeat.com

       PERICO SAMBEAT saxo, pedals, efectes, EWI

       KUMAR veu

       ALBERT SANZ teclats

       MARC AYZA bateria

Entrada + consumició mínima: 5 €

Programació AMCA (Associació per a la Música Creativa i Actual)

xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"