Concert de Nomadah la Ghana a Reus

21/11/2009 22:30
21 NOVEMBRE, dissabte, 22:30 h.

NOMADA LA GHANA

Fusió rumba-rock
Cicle Desperta Reus (2a. edició)*

EL RACÓ DE LA PALMA, Passeig Mata, REUS

Nomada la Ghana neix directament del ventre de la mare terra, com un pet que alerta dels problemes digestius causats per la dieta actual de la societat de consum. El grup és un crit de ‘juerga’ amb contingut terapèutic i dissolvent de quistes neuro-ideològics i patiments derivats de la rància serietat, la falta de temps per respirar i riure, la competició, la hipocresia, els complexes d’inferioritat i en definitiva la submissió a “lo que hay”.

Han enregistrar una maqueta autoeditada, Trets de mala nit (2007) i un CD per la B.S.O. del documental Tot sobre la Marxa (2008)... Pel que fa a les llengües que utilitzen més freqüentment per composar són el català, el castellà i, fins i tot, l’esperanto, sota una fusió de diferents estils musicals (rumba, rock, folk, reggae, kunky...).

       GESAMÍ veu

       MAURO baix

       MOUHCINE guitarra

       CARLES cajón

Entrada + consumició mínima: 3 €

Programació AMCA (Associació per a la Müsica Creativa i Actual)

* CICLE DESPERTA REUS (2a. edició)
Iniciativa de diversos grups de música de Reus. El seu objectiu principal és impulsar la música jove de la ciutat. Hi participen bandes de diferents tendències musicals que es donen en el nostre territori: heavy metal, rock, flamenc, rumba, fusió…
xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml"