Menjar

Tenim una extensa carta d’entrepans, i també oferim diverses tapes i plats del dia, fets amb productes de primera qualitat i a preus populars.
Alguns dels nostres plats els podeu trobar cada dia, d’altres ocasionalment, plats d’aquí i d’arreu que anem descobrint i oferint.
Consulteu la carta i els plats del dia.
També oferim la possibilitat de fer sopars per encàrrec.

Beure

Vins diversos de DO catalanes. Sidra basca o asturiana. Txakolí. Vermut. Sangria. Cerveses diverses, amb especial atenció a les cerveses artesanes. Infusions i tès. Cafè de comerç just i solidari. Begudes de la terra. Extensa varietat de licors, combinats, gintònics, refrescs,…

L’Espai

El Campus és una taverna-bar, amb vocació d’associació cultural. Està situat al centre de Reus, al c. Sant Llorenç 11, és gestionat per la cooperativa REMAHLIK SCCL, i obre tots els dies de la setmana a partir de les 18h. excepte els diumenges.
Entenem el local com un espai intercultural de relació i intercanvi, un espai on beure i menjar alguna cosa, al mateix temps que es poden llegir publicacions o escoltar músiques que no formen part de la cultura “oficial” predominant en la majoria de locals. Un espai on no tenen cabuda actituds violentes, autoritàries, masclistes, homòfobes, racistes o xenòfobes. Així en el Campus pots llegir revistes alternatives, aconseguir llibres de temàtica cultural, social i política alternativa i dissident, o informar-te en la seva cartellera d’activitats diverses que tenen lloc a la ciutat o en altres indrets.
La nostra oferta musical es basa principalment en la música negra en diverses variants (funky, reggae, acid-jazz, africana, blues, ska, hip-hop…), les anomenades músiques del món o “world music”, i la fusió i mestissatge d’estils i cultures.  Fem esporàdicament sessions de DJ i concerts acústics de petit format, així com alguna activitat lúdico-festiva. Tenim un espai per a programar exposicions de pintura, fotografia i dibuix.
El nostre activisme sociocultural el canalitzem a través de l’Associació Cultural Reggus, una associació de caràcter informal, a través de la qual organitzem activitats diverses o participem en campanyes ciutadanes o actes diversos de caràcter cultural o social. Som membres de l’Ateneu Cooperatiu del Camp ‘CoopCamp’. També col.laborem en campanyes solidàries, difonem o organitzem activitats,…

L’Associació

El nostre activisme sociocultural el canalitzem a través de l’Associació Cultural Reggus, una associació de caràcter informal, a través de la qual organitzem activitats diverses o participem en campanyes ciutadanes o actes diversos de caràcter cultural o social.

Entre les activitats musicals destaquen els concerts que organitzem de forma periòdica o esporàdicament. També organitzem en el local del Campus les exposicions i algunes activitats culturals de petit format (performances, sessions musicals específiques, projeccions, concerts acústics…)

anys de activitat

Cerveses artesanals

sobre 5 al Tripadvisor

concerts

Activitats culturals

Vins DO

Campus Bar

Sant Llorenç, 11
43201 Reus