LO SUBMARINO DE RASQUERA

CINQUÈ ANIVERSARI 14 i 15 DE MAIG

Divendres 14
POTATO + DJ MACKUEING
 
Aquest proper divendres 14 de maig a les 24:00 tindrem el primer concert per cel.lebrar el cinquè aniversari de lo Submarino de Rasquera amb POTATO, ska reggae banda des de Vitoria, una banda que no necessita presentació, no?. Els acompanyarà per arredonir la nit DJ MACKUEING ska reggae rumba des de Rasquera. Les entrades ja son a la venta a lo Submarino i atrapalo.com al preu de cinc euros.

POTATO TORNA ALS ESCENARIS – LA REVOLTA SKA

La banda de Ska Reggae més veterana de la península torna als escenaris. La formació, nascuda a Vitòria el 1984 dins del que es va denominar Euskadi Tropical, tornen després de 25 anys d’activitat durant els quals ha editat 9 discos, ha realitzat centenars de concerts per tot l’estat i ha acollit en aquest període a prop de 50 músics. Alguns dels èxits de Potato seran la base del repertori d’aquesta nova gira en què la banda vol agrair als seus milers de seguidors la fidelitat i l’afecte que durant tot aquest temps li han demostrat. I com diu el seu cantant i fundador Pako PKO: POTATO, POTATO, POTATO tota l’estona!!!
 
Dissabte 15
ZULU 9:30 + MS MAIKO + DJ OGT

I aquest proper dissabte 15 de maig a les 24:00 continuarem cel.lebrant el cinqué aniversari de lo Submarino de Rasquera amb l´espectacular participació de ZULU 9:30, genial banda de l´escena mestissa barcelonesa presentant el seu darrer treball on es remixen els seus millors temes i a punt d´estrenar el seu proper treball d´estudi. Els acompanyarà MS MAIKO hip-hop rap llatí des de les Palmes de Gran Canària i DJ OGT, porno agro rumba des de Reus que de ben segur ens farà ballar i divertir-nos d´allò més. Les entrades ja son a la venta a lo Submarino de Rasquera i Atrapalo.com al preu de cinc euros.
 
El so orgànic de la banda i una producció estudiada al detall potencia el sentit d’unes lletres destinades a empatitzar amb l’oient, amb temes quotidians de missatges sensibles, profunds i compromesos. Tot això dóna lloc a tornades, frases, paraules que s’aglutinen en la memòria per definir situacions, sentiments, moments, retrats de la història de cada un d’ells i de cadascun de nosaltres. Biografia: Als membres de Zulu 9.30, des de la sortida del seu últim treball, “Huellas”, els rondaven pel cap diverses inquietuds, inquietuds sobre els encasellaments musicals, les etiquetes, i la seva repercussió sobre el públic i els mitjans de comunicació … inquietuds al voltant de les seves interpretacions, les seves creacions i la possibilitat de jugar amb elles i de deixar que altres juguin també…

“Remixes” és el resultat, ja no d’aquestes inquietuds que rondaven els caps, sinó d’haver-se posat mans a l’obra i haver jugat i deixat jugar …

Així, el reggae, la música llatina o la rumba, interpretats per Zulú 9.30, es troben amb el funk, el drum’n’bass, el house o el dub que surt de les mans i els caps d’una dotzena de DJ’s europeus a els que Zulu 9.30 admiren, provocant que algunes de les cançons dels dos primers discos del grup es puguin escoltar ara en nous espais, obrint nous terrenys en què investigar i deixant les portes obertes per a un futur esperançador.

Zulu 9.30 s’han convertit en una realitat internacional i aquest “remixes” no deixa de ser un gran pas endavant en aquest sentit. DJ Tillo, Mad Professor, DJ Click, Dj Floro & Ale Costa, Dj Panko, Russ Jones o Gaetano Fabri, són alguns dels artistes que s’han decidit a acompanyar al grup en aquest camí, creant entre tots un disc de qualitat que ens fa esperar ansiosos el tercer treball original de Zulu 9.30.

Sala Lo Submarino / Produccions Submarines
C/Diagonal nº 1
43513 Rasquera (Tarragona)
Telf: 679 76 17 03

www.losubmarino.com
www.myspace.com/salalosubmarino
www.myspace.com/produccionssubmarines